Copilul tau tuseste? - Meltus, pentru tuse seaca si pentru tuse productiva
Copilul tau tuseste?
10 mart., 2016 Meltus

Ajuta-ti copilul sa scape de tuse cu Meltus Sirop Expectolin pentru copii

Vara, vacanta, aer conditionat si inghetata. Rezultatul acestui cumuli de factori este adesea acelasi: copilul tau este expus la nenumarate viroze respiratorii si nu numai.

De cele mai multe ori, tusea este primul si cel mai frecvent simptom care prevesteste o raceala, o viroza respiratorie, o infectie acuta a cailor respiratorii, de aceea tusea trebuie tratata la timp.

Fiecare episod de tuse la copii este foarte stresant pentru parinti. De aceea, pentru a calma tusea copilului tau este important ca siropul de tuse pe care il alegi sa actioneze asupra mucoaselor, pentru a te asigura ca acestea sunt protejate, iar functiile lor normale vor fi restabilite. Siropul de tuse pentru copii nu ar trebui sa contina inhibitori care sa opreasca tusea.

Alege un sirop de tuse care sa contina si ingrediente naturale, cu rol in protejarea mucoasei si care sa ajute la eliminarea mucusului.

Descopera ingredientele minune in  combaterea tusei copiilor

Te straduiesti din rasputeri sa gasesti cele mai bune solutii pentru copilul tau.  De aceea este important sa identifici acele ingrediente care sunt benefice pentru puiul tau si care il vor ajuta sa scape de tuse.

Extractul de iedera, mierea si zincul fac din Meltus Expectolin un sirop de tuse pentru copii cu o combinatie de ingrediente care actioneaza sinergic, eficient si sigur, si care castiga usor increderea oricui il incearca.

Extractul de iedera, mierea si zincul se completeaza perfect, formand un complex benefic pentru organism: iedera are un efect expectorant, mierea este un puternic antiseptic si emolient al mucoasei cailor respiratorii, iar zincul stimuleaza sistemul imunitar.

 

Extractul de iedera este folosit de peste 50 de ani in crearea diferitelor produse si medicamente, imbunatateste functiile pulmonare, are efect inflamator si reactioneaza ca expectorant in cazul tusei productive. Cantitatea extrem de mica de emetina, prezenta mai ales in frunze, este responsabila pentru cresterea secretiei de mucus in caile respiratorii.

Mai mult, extractul de iedera este recomandat copiilor de toate varstele, chiar si sugarilor sau nou-nascutilor.

 

Mierea poliflora este, probabil, cel mai vechi remediu natural impotriva durerilor de gat si impotriva tusei. Antiseptica si antimicrobiana, mierea grabeste vindecarea in cazul unei raceli.

Acetilcisteina, un alt ingredient al siropului de tuse Meltus Expectolin, pastreaza umiditatea normala a mucoaselor sistemului respirator, fiind unul dintre cei mai rapizi agenti care actioneaza asupra secretiilor mucoase, producand mucoliza.

Pentru intarirea sistemului imunitar (baza combaterii racelii), Meltus Expectolin contine zinc: dintre toate mineralele, zincul are cel mai puternic efect asupra sistemului imunitar, pentru ca asigura functionarea normala a acestuia si protejeaza totodata celulele impotriva stresului oxidativ.

Siropul de tuse Meltus Expectolin este disponibil in doua formule – una special creata pentru copiii cu varsta peste 2 ani si alta destinata adultilor – combate eficient tusea productiva.