De ce mierea din Meltus isi pastreaza proprietatile naturale?
29 mai, 2018 Meltus

Producerea mierii de albine este un proces complex deoarece rezultatul trebuie sa fie nu doar unul deosebit de placut si hranitor, dar care sa-si pastreze proprietatile benefice.

De ce afirmam asta? Pentru ca daca este 100% naturala, mierea are proprietati vindecatoare asupra organismului. Nu contestam calitatea acesteia din alte produse, insa va asiguram ca Meltus este siropul de tuse care contine miere naturala.

Tehnologia Meltus:

Siguranta noastra vine din faptul ca mierea poliflora este produsa de Apipharma (Croatia), una dintre cele mai prestigioase companii in ceea ce priveste productia de suplimente alimentare pe baza de produse apicole.

Tehnologia utilizata in timpul productiei siropului Meltus – tehnologia sub vid – permite prelucrarea si omogenizarea mierii la temperaturi mai scazute. In acest mod, temperatura la care este prelucrata mierea atinge 40◦C si toate calitatile mierii sunt pastrate. La temperaturi de peste 40◦C acestea se distrug.