Ingredientele minune pentru combaterea tusei productive - Meltus, pentru tuse seaca si pentru tuse productiva
Ingredientele minune pentru combaterea tusei productive
10 mart., 2016 Meltus

Ingredientele minune pentru combaterea tusei productive

Exista in natura ingrediente cu beneficii miraculoase asupra organismului uman – adevarate resurse de sanatate si energie. Trebuie doar sa le cautam pe cele care corespund afectiunii cu care ne confruntam si sa ne informam corect sub ce forma au eficienta maxima.

Simptomele racelii

De obicei, iti poti da seama ca esti racit atunci cand observi: secretii nazale sau nas infundat, dureri de cap, dureri de gat sau inflamarea acestuia, stranut, tuse, stare marcata de oboseala.

Printre aceste simptome, exista unul care iti poate afecta viata de zi cu zi (disconfortul, durerea, respiratia ingreunata), respectiv tusea. Aceasta poate dura mai mult decat raceala propriu-zisa si se poate agrava, implicand afectiuni adiacente, daca nu este tratata corespunzator sau din timp.

De obicei, tusea se manifesta sub doua forme: tusea productiva, urmata de expectoratie si tusea uscata, in care nu se exteriorizeaza secretii.

Indiferent de situatii, trebuie sa fii atent cand alegi tratamentul  impotriva tusei (fie ca se manifesta la tine sau  la copilul tau), mai ales pentru ca tusea este un simptom si nu o boala in sine.

Descopera ingredientele minune in  combaterea tusei

Unii aleg metodele 100% naturale, altii prefera medicamente puternice. Scopul este intotdeauna acelasi: sa revenim in cel mai scurt timp la starea noastra de bine.

Extractul de iedera, mierea si zincul fac din Meltus Expectolin un sirop de tuse cu o combinatie de ingrediente care actioneaza sinergic, eficient si sigur, si care castiga usor increderea oricui il incearca.

Extractul de iedera, mierea si zincul se completeaza perfect, formand un compus benefic pentru organism: iedera are un efect calmant, mierea este un puternic antiseptic si emolient al mucoasei cailor respiratorii, iar zincul stimuleaza sistemul imunitar.

 

Extractul de iedera este folosit de peste 50 de ani in crearea diferitelor produse si medicamente, imbunatateste functiile pulmonare, are efect inflamator si reactioneaza ca expectorant in cazul tusei productive. Cantitatea extrem de mica de emetina, prezenta mai ales in frunze, este responsabila pentru cresterea secretiei de mucus in caile respiratorii.

 

Mierea poliflora este, probabil, cel mai vechi remediu natural impotriva durerilor de gat si impotriva tusei. Antiseptica si antimicrobiana, mierea grabeste vindecarea in cazul unei raceli.

Acetilcisteina, un alt ingredient al siropului de tuse Meltus Expectolin, pastreaza umiditatea normala a mucoaselor sistemului respirator, fiind unul dintre cei mai rapizi agenti care actioneaza asupra secretiilor mucoase, producand mucoliza. In plus, acetilcisteina reactioneaza in corpul uman ca un veritabil detoxifiant.

Pentru intarirea sistemului imunitar (baza combaterii racelii), Meltus Expectolin contine zinc: dintre toate mineralele, zincul are cel mai puternic efect asupra sistemului imunitar, pentru ca asigura functionarea normala a acestuia si protejeaza totodata celulele impotriva stresului oxidativ.

Siropul de tuse Meltus Expectolin, disponibil in doua formule – una special creata pentru copiii cu varsta peste 2 ani si alta destinata adultilor – combate eficient tusea productiva.