MELTUS are grija de sanatatea ta si a familiei tale - Meltus, pentru tuse seaca si pentru tuse productiva
MELTUS are grija de sanatatea ta si a familiei tale
29 mai, 2018 Meltus

In zilele noastre, producerea mierii de albine este un proces complex deoarece rezultatul trebuie sa fie un aliment deosebit de placut, hranitor, iar in ceea ce priveste siropurile de tuse care au la baza mierea, aurul pe care natura ni-l pune la dispozitie, exista o dezbatere constanta despre calitatea mierii. De ce afirmam asta? Pentru ca daca este 100% naturala, mierea are proprietati vindecatoare asupra organismului. Nu contestam calitatea acesteia din alte produse, insa va asiguram ca Meltus este siropul de tuse care contine miere naturala. Siguranta noastra vine din faptul ca mierea poliflora este produsa de Apipharma (Croatia), una dintre cele mai prestigioase companii in ceea ce priveste productia de suplimente alimentare pe baza de produse apicole.

Cu o experienta de peste 42 de ani, Apipharma a dezvoltat o tehnologie unica de productie a siropurilor pe baza de miere si anume, tehnologia sub vid. Aceasta tehnica este unica in lume si nu distruge elementele vindecatoare ale mierii! Pentru realizarea siropurilor de tuse pe baza de miere, producatorii tin cont de procesul tehnologic al ingredientului principal. Sunt atenti ca mierea sa nu fie incalzita deloc pentru ca, in acest fel, i se distrug proprietati esentiale, iar dupa analize amanuntite agreate impreuna cu reprezentantii forumului international pentru sanatate, ingredientele din plantele naturale plus mierea dau nastere siropurilor Meltus Tusicalm si Expectolin.

Tehnologia utilizata in timpul productiei siropului Meltus – tehnologia sub vid – permite prelucrarea si omogenizarea mierii la temperaturi mai scazute. in acest mod, temperatura la care este prelucrata mierea atinge 40 °C si toate calitatile mierii sunt pastrate. La temperaturi de peste 40° C acestea se distrug. Prin acesti pasi atenti studiati si ganditi, specialistii Meltus se asigura ca sanatatea ta si a familiei tale este pe maini bune, in timp ce grija pentru produs este la fel de importanta.

Asadar, incearca siropurile de tuse Meltus si uita de promisiuni, imbratisand rezultatele cu zambetul pe buze! Noi iti recomandam:

  • Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante care imbina intr-un singur produs proprietatile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, patlagina, grindelia, cimbru) si este recomandat in tusea seaca.
  • Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinatie unica de ingrediente care imbina intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) si este recomandat in tusea productiva.