Siropul de tuse nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau - Meltus, pentru tuse seaca si pentru tuse productiva
Siropul de tuse nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau
29 mai, 2018 Meltus

Calatoresti frecvent in interes de serviciu sau esti un pasionat de calatorii si de experientele rezultate in urma acestora? Este intelept sa adaugi in bagajul de calatorie si o trusa de prim ajutor care sa contina medicamente generale, mai ales in cazul vacantelor prelungite sau in strainatate. stiai ca Centrul de Prevenire si Control al Bolilor recomanda ca trusa de medicamente de vacanta sa includa o serie de pastile cumparate fara reteta care sa te ajute sa tratezi afectiunile minore?! Asadar, nu uita ca pe langa tratamentele indicate in cazul durerilor de cap, de masele sau simplele bomboane mentolate pentru gat, sa adaugi si siropul de tuse pentru adulti.

Daca planuiesti sa calatoresti alaturi de copii iti propunem si siropul de tuse pentru cei mici. Flacoanele sunt simplu de transportat si nu ocupa spatiu in gentile de voiaj.

Noi iti recomandam:

  • Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante care imbina intr-un singur produs proprietatile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, patlagina, grindelia, cimbru) si este recomandat in tusea seaca.
  • Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinatie unica de ingrediente care imbina intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) si este recomandat in tusea productiva.