Meltus - Tuse seaca sau tuse productiva?
Tuse seaca sau tuse productiva?
01 iul., 2016 Meltus

Tusea  nu este o boala in sine, ci un simptom al bolilor respiratorii

Tusea  este un mecanism defensiv prin care organismul incearca sa elibereze caile respiratorii de particule straine, secretii si alte substante de la nivelul mucoaselor si aceasta nu ar trebui suprimata, ci doar calmata in cazul in care devine obositoare sau deranjanta.

Tusea este un simptom nespecific si apare in multe boli, iar caracteristicile sale ne-ar putea ajuta in gasirea cauzei reale.

Cele doua tipuri mari de tuse sunt tusea productiva (cu expectoratie) si tusea seaca (uscata, iritativa).

In tusea productiva are loc eliminarea secretiei de mucus, care trebuie fragmentata, iar caile respiratorii trebuie sa fie eliberate de aceasta. Tusea productiva este utila deoarece elibereaza caile respiratorii si ar trebui sa fie incurajata si facilitata.

Tusea seaca nu este utila si ar trebui oprita imediat.

Siropurile de tuse pe baza de ingrediente naturale sunt alegerea potrivita pentru a calma tusea.

Meltus Tusicalm este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de produse apicole si extracte de plante ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale ingredientelor sale (miere, propolis, patlagina,grindelia,cimbru) si este recomandat in tusea seaca.

Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinatie unica de ingrediente ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere,zinc) si este recomandat in tusea productiva.