Efectul Meltus - Eficient in tusea productiva. Eficient in tusea seaca.

Efectul Meltus

Eficient in tusea productiva. Te ajuta sa expectorezi.
Eficient in tusea seaca. Te ajuta sa opresti tusea seaca.

Expectolin
Tusicalm
Mierea poliflora este, probabil, cel mai vechi remediu natural impotriva durerilor de gat si impotriva tusei datorita proprietatii sale antiseptice, care usureaza revenirea la starea normala de sanatate de dinainte de episodul gripal.

Zincul este un microelement esential pentru buna functionare a organismului. Dintre toate mineralele, zincul are cel mai puternic efect asupra sistemului imunitar, pentru ca asigura functionarea normala a acestuia si protejeaza totodata celulele impotriva stresului oxidativ.

Cimbrul-de-cultura (Thymus vulgaris), prin uleiul sau esential bogat in flavone, sustine sanatatea cailor respiratorii superioare, atenuand tusea iritativa si imbunatatind fluxul aerian.

Grindelia contine diterpene si fenoli prin intermediul carora actioneaza in directia calmarii tusei de diverse etiologii, fiind benefica indeosebi in timpul sezonului rece.

Patlagina contine mucilagii cu efect emolient, calmeaza tusea si usureaza respiratia prin eliminarea mucozitatilor de la nivelul tractului respirator superior.

Propolisul este produs din particulele mici de rasina pe care albinele le colecteaza din mugurii foliari ai plantelor si le amesteca cu secretia glandelor salivare si particule de ceara. Acesta este compus din: 55% rasina, 30% ceara, 10% uleiuri aromatice si eterice si 5% polen. Propolisul contine vitaminele B1, B2, B6, C, E, acid pantotenic si acid nicotinic, precum si minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, zinc, fier, mangan, cupru, molibden s.a. .

Mierea este produsa de albine din nectarul pe care il colecteaza din flori. Este un produs al naturii ce contine aproape toate ingredientele necesare organismului uman: o cantitate considerabila de zaharuri, apa, proteine, vitamine (C, complex B), minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu, mangan, cupru). Mierea confera energie si protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ, calmeaza tusea iritativa si, prin aceasta, imbunatateste durata si calitatea somnului.