Gama Meltus

Meltus Baby

Meltus Baby este un sirop de tuse ce conține o combinație naturală de extract din rădăcină de nalbă mare, miere, propolis, recomandat în tusea seacă.

Formula creată special pentru copii, începând de la vârsta de 1 an, calmează tusea uscată și reduce iritația căilor respiratorii.

Meltus sirop Tusicalm pentru copii

Meltus sirop Tusicalm pentru copii este o combinație naturală de produse apicole (miere și propolis) și extracte din plante (cimbru, pătlagină și grindelia), ce acționează sinergic, îmbinând într-un singur produs proprietațile medicinale ale componentelor sale. Poate fi administrat la copii cu vârsta începând de la 3 ani.

Meltus sirop Tusicalm pentru adulți

Meltus sirop Tusicalm pentru adulți este o combinație naturală de produse apicole (miere și propolis) și extracte din plante (cimbru, pătlagină și grindelia), ce acționează sinergic, îmbinând într-un singur produs proprietațile medicinale ale componentelor sale.

Meltus sirop Expectolin pentru copii

Meltus sirop Expectolin pentru copii este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente ce acționează sinergic, îmbinând într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

Formula creată special pentru copii, începând de la vârsta de 2 ani, ajută la calmarea tusei productive și favorizează expectorația.

Meltus sirop Expectolin pentru adulți

Meltus sirop Expectolin pentru adulți este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente ce acționează sinergic, îmbinând într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

Formula creată special pentru adulți, ajută la calmarea tusei productive și favorizează expectorația.