Meltus Baby|pentru copii - Meltus, pentru tuse seaca si pentru tuse productiva

Meltus Baby
pentru copii - Prospect

Meltus Baby este un sirop de tuse ce contine o combinatie naturala de extract de radacina de nalba mare, miere, propolis, recomandat in tusea seaca.

Formula creata special pentru copii, incepand de la varsta de 1 an, calmeaza tusea uscata si reduce iritatia cailor respiratorii.

Meltus Baby este un sirop recomandat in tusea seaca.

Siropul calmeaza tusea prin efectul emolient al mierii, reface rapid mucoasa iritata prin continutul de nalba mare si reduce durata si intensitatea episoadelor de tuse. Siropul contine si propolis binecunoscut pentru efectul sau antimicrobian, antiinflamator si imunostimulator.

Avantajul acestui sirop este faptul ca are in compozitie miere 100% naturala, prelucrata prin Tehnologia VACUUM. Aceasta tehnologie presupune prelucrarea mierii la temperaturi sub 40 grade C, a.i. aceasta isi pastreaza toate proprietatile vindecatoare.

Tocmai datorita tehnologiei de prelucrare a mierii, putem afirma ca Meltus baby este siropul pentru tuse in care mierea este mai mult decat un altfel de zahar!

Formula este creata pentru copii cu varsta peste 1 an.

A se depozita la loc uscat si ferit de lumina, la temperaturi cuprinse intre 10˚C si 25˚C.

A nu se utiliza daca ambalajul este deteriorat.

Utilizati acest dispozitiv medical in 30 de zile dupa prima deschidere a flaconului.

Agitati inainte de utilizare! A se folosi o lingurita sau o masura dozatoare pentru utilizare.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A nu se depasi dozele zilnice recomandate.

Produsul contine macerat din radacina de nalba mare, fructoza si glucoza din miere, prin urmare se recomanda precautie la pacientii cu diabet zaharat. Persoanele alergice la oricare dintre ingrediente, nu ar trebui sa folosească acest produs!

Reactii alergice cauzate de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  • Copii de la 1 an la 3 ani: 2,5 ml sirop de 3 ori pe zi, dupa mese.
  • Copii de la 3 ani la 12 ani: 5 ml sirop de 3 ori pe zi, dupa mese.
  • Copii cu varsta peste 12 ani si adulti: 5 ml sirop de 3-5 ori pe zi, dupa mese si inca 5 ml inainte de culcare, daca este necesar

Meltus Baby contine o combinatie naturala de extract de radacina de nalba mare 7 g, miere 48 g si propolis 2 g.

Extractul de radacina de Nalba Mare contine mucilagii ce formeaza un film protector la nivelul mucoasei cavitatii orale si gatului, ameliorand senzatia de uscaciune.

Mierea calmeaza iritatia tractului respirator, reduce durata si severitatea episoadelor de tuse si previne aparitia altor episoade de tuse.

Mierea din compozitia siropului este 100% naturala, prelucrata prin Tehnologia VACUUM. Aceasta tehnologie presupune prelucrarea mierii la temperaturi sub 40 grade C, a.i. aceasta isi pastreaza toate proprietatile vindecatoare.

Mierea este produsă de Apipharma (Croatia) – una dintre cele mai prestigioase companii in ceea ce priveste productia de suplimente alimentare pe baza de produse apicole.

Propolisul este cunoscut pentru efectul bactericid, antiinflamator si antiviral, reducand durata episoadelor de tuse.