Meltus sirop Expectolin pentru copii

Această imagine arată o cutie de sirop pentru copii de la Meltus®. Este similară cu cea pentru adulți, dar specifică că este pentru copii. Cutia are culori vii, cu roșu predominant și imagini cu frunze de iederă, miere și fagure de miere. Ingredientele enumerate sunt iedera, acetilcisteina și zinc, care sunt menite să ajute la calmarea tusei și la îmbunătățirea respirației. Pe cutie sunt și imagini cu o fetiță cu diferite expresii faciale, posibil pentru a ilustra diferitele stări prin care trec copiii atunci când au tuse. LaborMed, producătorul, este menționat pe cutie, indicând sursa suplimentului alimentar.
Acetilcisteină
Acetilcisteină
Extract de iederă
Extract de iederă
Miere
Miere
Zinc
Zinc

Meltus sirop Expectolin pentru copii este un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente ce acționează sinergic, îmbinând într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) și este recomandat în tusea productivă.

Formula creată special pentru copii, începând de la vârsta de 2 ani, ajută la calmarea tusei productive și favorizează expectorația.