Prospect

Prospect - Meltus sirop Tusicalm pentru copii

Sirop cu miere, Cimbru, Grindelia, Pătlagină și tinctură de propolis

SUPLIMENT ALIMENTAR

Cimbrul contribuie la calmarea iritațiilor tractului respirator superior.

Ingrediente: miere 50,47%; apă; extract hidrogliceric de propolis 2,00%; tinctură 1:10 din părți aeriene de Grindelia robusta -1%; agent de îngroşare: gumă Karaya; aromă de portocale; extract uscat 1:4 din frunze de Cimbru – de – cultură (Thymus vulgaris)-0,20%; conservanţi: benzoat de sodiu și sorbat de potasiu; extract uscat din frunze de Pătlagină (Plantago lanceolata) 0,05%.

Meltus sirop cu miere și extract de cimbru și propolis-este o combinație naturală de produse apicole și extracte de plante, ce acționează sinergic, îmbinând într-un singur produs proprietațile medicinale ale componentelor sale.

Mierea este produsă de albine din nectarul pe care îl colectează din flori. Este un produs al naturii ce conține aproape toate ingredientele necesare organismului uman: o cantitate considerabilă de zaharuri, apă, proteine, vitamine (vitamina C, complexul B), minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu, mangan, cupru). Mierea conferă energie și protejeazăorganismul împotriva stresului oxidativ, calmează tusea iritativă și, prin aceasta, îmbunătățește durata și calitatea somnului.

Cimbrul-de-cultură (Thymus vulgaris) prin uleiul său esenţial, bogat în flavone, susţine sănătatea căilor respiratorii superioare, atenuând tusea iritativă și îmbunătățind fluxul aerian.

Pătlagina conține mucilagii cu efect emolient, calmează tusea și ușurează respirația prin eliminarea mucozităților de la nivelul tractului respirator superior.

Grindelia conține diterpene și fenoli prin intermediul cărora acționează în direcția calmării tusei de diferite etiologii, fiind benefică îndeosebi în timpul sezonului rece.

Propolisul este produs din particulele mici de răşină pe care albinele le colectează din mugurii foliari ai plantelor şi le amestecă cu secreţia glandelor salivare şi particule de ceară. Acesta este compus din: 55% răşină, 30% ceară, 10% uleiuri aromatice şi eterice şi 5% polen. Propolisul conţine vitaminele B1, B2, B6, C, E, acid pantotenic şi acid nicotinic, precum şi minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, zinc, fier, mangan, cupru, molibden, s.a. Propolisul conţine, de asemenea, flavonoizi şi acizi fenolici cărora li se atribuie eficința recunoscută a propolisului.

Mod de utilizare:

  • Copii între 3 și 12 ani – câte 5 ml de sirop de 3 ori pe zi, după masă.
  • Copii peste 12 ani – câte 5 ml de sirop de 3-5 ori pe zi, după masă, și încă 5 ml înainte de culcare, doar dacă este necesar.

Agitați înainte de folosire!
Produsul este prevăzut cu linguriță dozatoare.
Sedimentele care se pot depune pe fundul flaconului între utilizări nu afectează calitatea şi eficacitatea produsului și dispar dacă se agită flaconul înainte de utilizare.

Atenționări:

A nu se lǎsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A nu se depǎşi doza recomandatǎ pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.
Produsul este contraindicat persoanelor cu diabet.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variatǎ, echilibratǎ şi un mod de viaţǎ sănătos.

Precauții:

Persoanele alergice la propolis sau la oricare dintre celelalte ingrediente nu trebuie să utilizeze acest produs.
Perioada maximă de utilizare: 14 zile

Condiții de păstrare:

A se păstra la temperaturi de până la 25°C, în mediu uscat și ferit de lumina solară. După deschidere, a se păstra la frigider şi a se utiliza în maximum 30 zile.

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa locală a distribuitorului:
ZENTIVA S.A.
Tel: +4 021.304.72.00
e-mail: [email protected]

Cantitate netă: 100 ml

Producător:

APIPHARMA d.o.o.,
Jeronima Kavanjina 26 Street, 10000 Zagreb, Croația

Deținătorul notificării:

Labormed-Pharma SRL
Bd. Theodor Pallady, nr. 44B, Sector 3, Bucuresti, Romania.